tirsdag den 16. oktober 2007

Ankomst, dans og vandpibe

maj 26, 2007

To dage er gået i Jordan. Vi ankom torsdag aften og opdagede til vores store rædsel at Air France havde valgt at lade vores bagage blive tilbage i Paris. Humøret var dog stadig højt, og vi så alle frem til de næste par dagens projekt seminar i Amman. På seminaret deltager en lang række organisationer. Der er både politiske ungdomsorganisationer, NGO’er, spejdere, samt vores venner fra Metal Ungdom, og projektpartnerne kommer både fra Jordan, Libanon, Syrien, Ægypten, Palæstina, Tunesien og Yemen.
Fredag startede vi hårdt ud med øvelser der skulle styrke vores samarbejde med vores partnerorganisationer. Derudover hørte vi et spændende foredrag fra Jordans Ungdoms- og kulturminister. Han fortalte bl.a. om at Jordan har en omfattende ungdomsstrategi, for at involvere ungdommen i samfundets udvikling.
Efter en lang arbejdsdag med vores samarbejdspartnere var det tid til fest, og vi blev alle fragtet til et vandpibedisco i Amman down town. Stemningen var høj og der blevet danset, snakket og røget vandpibe hele aftenen. Specielt de jordanske mænd indtog dansegulvet med en traditionel dans, hvor mændene fletter finger og danser rundt i en cirkel. Den unge knøs fra Frit Forum fik dog lidt for meget vandpibe.

Ingen kommentarer: