tirsdag den 16. oktober 2007

En sær kampagnedag

april 21, 2007

Det har vaeret et lidt underlig kampagnedag i Paris. Vi skulle moedes med MJS kl. 13, hvor vi skulle spise frokost med de franske kampagnefolk. Da vi ankom var der dog ikke nogen ud over vores kontaktperson, og vi fik at vide at vi bare kunne koebe noget at spise, og saa moedes igen om en time. Derefter var der planlagt en kampagne hvor vi skulle gaa langs La Seine. Det virkede lidt taabeligt, for der var stort set ingen mennesker, og af dem vi moedte, var en del af dem turister. Men det var det eneste kampagne der var planlagt i dagtimerne. Og hele deres valgkampsstrategi er at gaa rundt, mere eller mindre tilfaeldige steder, og dele pjecer ud.
Deres pjecer er i oevrigt ogsaa et kapitel for sig. En af pjecerne er naesten en hel roman, og en anden er blot et sort/hvidt A4 ark med en taetskreven tekst i stoerelse 10. Ikke ligefrem det bedste materiale.
Under turen moedte vi nogle finner, hvoraf den ene var formand for den socialdemokratiske ungdomsorganisation i Finland. De gik med et stykke af vejen, men foelte lige som os, at det var en meget maerkelig og ineffektiv kampagne.
Eftermiddagen tilbragte vi i Latinerkvateret, hvor vi ogsaa spiste aftensmad. I skrivende stund, er vi vendt tilbage til vores hotel for et kort ophold, og her kl. 22 tager vi til Place de la Bastille, hvor der angiveligt ogsaa skulle vaere en form for kampagne. Er det i midlertid ikke tilfaeldet, saa er det i det mindste et godt sted at gaa i byen…

Ingen kommentarer: