tirsdag den 16. oktober 2007

DSU klager til forbrugerombudsmanden over Marco Polo rejser

juni 27, 2007

Danmarks Socialdemokratiske Ungdom har i dag sendt en klage tilForbrugerombudsmanden over Hannibal & Marco Polo rejser. DSU mener, atselskabet ikke informerer ordenligt om, hvad det er for en destination desender danskere til når de sælger rejser til Burma. Det er ikke for sjov, at Amnesty International direkte fraråderferierejser til Burma. Det er heller ikke for sjov, at så godt som alleandre rejseselskaber har strøget deres udbud af rejser til Burma eller atbåde EU og det danske Udenrigsministerium opfordrer til, at man ikkerejser til landet. Det er fordi, at turistrejserne er med til atunderstøtte et af de værste militærdiktaturer i verden.
Så hårde er ordene fra Peter Hummelgaard Thomsen, der har fremsendt klagentil Forbrugerombudsmanden på vegne af DSU. På fødselsdagen for lederen afden demokratiske opposition i Burma, Aung San Suu Kyi, den 19. juniforsøgte DSU at få svar på en række spørgsmål fra Hannibal & Marco Polo omrejserne til Burma. Det eneste de fik var blot “ingen kommentarer”. Det er så grotesk, at Hannibal & Marco Polo ikke engang vil svare påvores spørgsmål om, hvordan de har det med at støtte et brutaltmilitærregime eller hvor meget de kender til anklagerne om, at de hotellerde benytter er med til at hvidvaske narkopenge for styret, siger PeterHummelgaard og fortsætter. Hos Marco Polo ville de end ikke oplyse os om,hvorvidt de redegjorde for deres kunder, hvilket samfund Burma reelt er.Derfor har vi nu klaget til Forbrugerombudsmanden.
DSU vil i den kommende tid fortsætte kampagnen og blive ved med at sættefokus på det burmesiske diktatur.For yderligere kommentarer Peter Hummelgaard Thomsen, kontaktes på telefon2422 7556

1 kommentar:

Casper sagde ...

hvor er der dog mange slå-fejl i den tekst .. svært at tage alvorligt.

c